BAŞKANIMIZIN HALİT TAŞYAPAN'IN YENİ YIL MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN 2020 Yılının Başta Memleketimiz olmak üzere tüm insanlığa Sağlık, Mutluluk ve Huzur getirmesini temenni ederek yapmış olduğu yazılı açıklamasında şu görüşe yer verdi;

‘’Bir yılı daha acısıyla, tatlısıyla geride bırakarak yeni bir yıla girmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda Ülke olarak Milletçe birbirimize kenetlenerek yolumuza var gücümüz ile emin adımlarla devam edeceğiz. Her yeni yıl, geçmişin muhasebesi gelecek için iyimserliğin ve umudun yeniden canlandığı, daha iyi bir yaşam yolundaki beklentilerin arttığı ve gerçekleşmesi istenilen yeni dilekleri de beraberinde getiriyor. 2020 yılının başta Yeşilhisarlı hemşehrilerim olmak üzere, Ülkemiz, Milletimiz ve tüm İslam Âlemi için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz eder yeni yılın sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve birlik beraberliğimizin daha da kenetlenmesi temennisi ile en kalbi duygularım ve muhabbetle selamlarım ‘’ dedi.

Eklenme Tarihi : 31 Aralık 2019 - 38 kez okundu.