Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN günün ilk mesaisinde ilçemizde tamamlanmış olan ve şuanda çevre düzenlemesi bitmek üzere olan Kentsel dönüşüm projemizin 2. Bloğun da incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN günün ilk mesai saatlerinde ilçemizde tamamlanmış olan ve şuanda çevre düzenlemesi bitmek üzere olan Kentsel dönüşüm projemizin 2. Bloğun da incelemelerde bulundu.
Eklenme Tarihi : 17 Aralık 2019 - 80 kez okundu.
YOĞUN KAR İLE MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR
Muhtarlar Toplantısı Düzenlendi
Ak Parti Mahalli İdarelerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet ÖZHASEKİ Bakanımızı makamında ziyaret ettik.
Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Sami KULAKOĞLU'nu İlçe Belediye Başkanlarımızla birlikte makamında ziyaret etti.
YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARIMIZIN ÇEVRE DÜZENLENMESİ TAMAMLANDI
Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN, İlçe Belediye Başkanlarımızla birlikte Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mehmet AKTAŞ'ı makamında ziyaret etti.
Yeni göreve başlayan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı ve Yönetimi, Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN'ı makamında ziyaret etti.
YENİ HİZMET ARAÇLARIMIZ TANITILDI
Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN, Erdemli ve Gülbayır Mahallelerinde yapılan yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.
BAŞKANIMIZIN HALİT TAŞYAPAN'IN YENİ YIL MESAJI
Halk ve Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirildi
Başkanımız Halk Eğitim Merkezinde Düzenlenen Toplantılara katıldı
Başkan Taşyapan Kentsel Dönüşüm Projesinin tamamlanan 2. bloğunu yerinde inceledi