BUGÜN FİDAN YARIN NEFES
Tarım ve Orman Bakanlığımızın Koordinasyonunda Guinness Rekorlar Kitabına Ülkemizin adını yazdırması için 11 Kasım 2019 saat 11:11 ile 14:11 saatleri arası ‘’ 11 milyon fidan toprakla buluşturuluyor’’ projesi kapsamında ülkemiz genelinde fidan dikimi yapılacaktır.
Bu kapsamda ilçemiz genelinde tüm mahalle ve okullarımızın katılımıyla 11.500 adet fidanın toprakla buluşturulması planlanmıştır. İlçemiz sınırlarında fidan dikim alanı olarak Okullarımızın Bahçeleri, Su deposu çamlık, Yavuz Selim mahallesi çamlık alanı ve Akköy baraj havzası olarak belirlenmiştir. 11 Kasım 2019’da yapılacak olan fidan dikim programına tüm kurum, kuruluş ve halkımız davetlidir. Fidanlar Orman bölge müdürlüğünden temin edilmiş olup katılım yapacak vatandaşlarımızın kürek veya çapa ile katılması gerekmektedir. Ulaşım konusunda belediyemizce gerekli destek sağlanacaktır.
Eklenme Tarihi : 11 Kasım 2019 - 439 kez okundu.