SOĞANLI VADİMİZ DE SICAK HAVA BALONU HAVALANDI

Bir süredir Kayseri Valimiz Sayın Şehmus GÜNAYDIN, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ ve Yeşilhisar Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN’ın uğraşları sonucunda Soğanlı mahallemize Sıcak Hava Balon Turizmi başlamıştır. Bugün sabahın ilk ışıkları ile vadinin eşsiz güzelliği bir araya gelirken Sıcak hava balonu ilk uçuşunu yaklaşık 40 dakika gökyüzünde süzülerek gerçekleştirdi. Katılım sağlayan Garnizon Komutanı Tuğgeneral Sayın Ercan TEKE, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Kayseri Milletvekilimiz Sayın Taner YILDIZ, Kayseri Üniversitesi Rektörü Sayın Kurtuluş KARAMUSTAFA, İl Kültür Turizm Müdürü Sayın Dr. Şükrü DURSUN, İlçe Kaymakamımız Sayın Fatih BAYRAM, Hacılar Belediye Başkanı Sayın Bilal ÖZDOĞAN, Soğanlı Muhtarımız Sayın Ali CEBECİ ve İlçe Protokolüne teşekkür eden Başkanımız konuyla ilgili olarak ‘’Bugün ilçemize kazandırdığımız yeni bir turizmin mutluluğunu yaşıyoruz. Şehrimizi turizmin merkezi yapmamız için birçok ana başlıkta çalışma yapmamız gerekmektedir. Bunlardan birinin Soğanlı vadimiz de gerçekleştirilecek olan Sıcak Hava Balon turizminin olması beni ve halkımızı gereğinden fazla memnun ettiğini söyleyebilirim. 25 Kilometrelik bir alana serili olan ve yerli üretimi meşhur bebeği ile Soğanlı Vadimiz her yıl yerli, yabancı binlerce turiste ev sahipliği yaparken balon turizmi ile bu sayıların artması için ve mahallemizin, ilçemizin değerine değer katmak için belediyemizce gerekli çalışmaların takipçisi olacağız. Ben bu zamana kadar emeklerini esirgemeyen Kayseri Valimiz Sayın Şehmus GÜNAYDIN, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sayın Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ’a teşekkürlerimi iletiyorum ‘’ dedi.

Eklenme Tarihi : 18 Kasım 2019 - 568 kez okundu.