YENİ HİZMET ARAÇLARIMIZ TANITILDI
İlçemize Hizmet edecek yeni hizmet araçlarımız bugün belediyemiz önünde düzenlenen program ile tanıtıldı. Programa Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN, İlçe Kaymakamımız Sayın Fatih BAYRAM, Ford Metinler Genel Müdürü Sayın Mehmet GÜLER ve Şirket Temsilcileri, Meclis Üyelerimiz ve hemşerilerimiz katıldı. Programda yeni alınan 2 adet Çöp Kamyonu, 3 adet Ford Transit Pikap, 1 adet Ford Courier, 1 adet Traktör ve geçtiğimiz aylarda Büyükşehir Belediyemiz tarafından Belediyemiz araç filosuna kazandırılan Cenaze taşıma araçlarımız tanıtıldı. Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN ‘’ 9 ay önce Besmele çekerek başladığımız bu yolda hizmetlerin en iyisini sunabilme adına çalışmalar ve dokunuşlar yaptık. Biz Bu araçları kiracı olarak değil de araç sahibi olalım Belediyemize kazandıralım düşüncesi yola çıktık. Araçlarımızı kira öder gibi taksitlerle almış bulunuyoruz ve kiracıya ödediğimiz kira miktarından daha düşük bütçe ile 3 yıl gibi kısa sürede ödemeleri tamamlanmış olup araçların tamamı belediyemiz araç filosuna ait olacak. İlçemize en güzel hizmetleri kaliteli ve yerinde ulaştırabilmenin gayretinde olacağız. Her Noktada Beraberliğin, Kardeşliğin ve bağlılığın yoğun olduğu ilçemize hizmet etmeyi seviyor Rabbime de memuriyetimizden sonra kendi ilçeme hizmet etmeyi nasip ettiği için şükrediyor yeni araçlarımızın da ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. ‘’ şeklinde konuştu.
Eklenme Tarihi : 14 Ocak 2020 - 20 kez okundu.