BİNBİR DERDE DEVA İÇMECE ŞİFALI SUYUMUZ

Yeşilhisar Belediyesi tarafından hizmete açılan İçmece Tesisleri Türkiye’nin dört bir yanından gelen konuklarına şifa dağıtmaya devam ediyor. Böbrek taşı ve safra kesesi kumları başta olmak üzere birçok hastalığı yok eden Türkiye’deki en etkili doğal su kaynaklarından birisi olan İçmece Şifalı Su Tesislerinde Ticari üniteler, Apart Oteller, nitelikli peyzaj ve yeşil alanların yanı sıra sosyal donatı alanları da yer alıyor. İçmece’nin Sağlık Turizmi noktasında Türkiye’de bir marka olduğunu dile getiren Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdulkadir AKDENİZ; “Sağlık Bakanlığı onaylı İçmece suyumuz birçok hastalığa şifa olmaktadır. Sadece Türkiye’den değil Dünyanın her köşesinden insanlara şifa dağıtıyor. Geçmişten günümüze bin bir derde deva olan İçmece Şifalı Suyunuz Sindirim Sistemi, Böbrek ve Safra Kesesi rahatsızlıkları, Mide ve bağırsak parazitleri, idrar yolu enfeksiyonları, Eklem hastalıklarına şifa olduğu gibi kemik sağlığına da faydası bulunuyor. Tesisimizi ziyaret eden vatandaşlardan çok olumlu tepkiler alıyoruz. İçmeceye kazandırdığımız tesisimizle konuklarımızın hem günübirlik hemde uzun süreli konaklayabilecekleri 7/24 resepsiyon ve güvenlik hizmeti sunan kaloriferli ve ısı yalıtımlı apart otellerimizi hizmete açtık. İnsanlarımız şehrin gürültüsü ve stresinden uzak adeta bir tatil köyü ortamında şifa buluyor. Geliştirdiğimiz proje ve gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla Kapadokya'nın içinde olan İlçemizi cazibe merkezi haline getiriyoruz. Doğal ve kültürel tarihi mirası ve güzellikleri ile bir turizm merkezi olan Yeşilhisar’ımız uygulayacağımız nitelikli turizm projeleri ve çalışmaları ile yakın gelecekte turizmden daha fazla pay alacak” şeklinde konuştu.

• BİNBİR DERDE DEVA İÇMECE ŞİFALI SUYUMUZ