HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ

BAŞKAN AKDENİZ’DEN HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ

Yeşilhisar Belediyesi sosyal alanda yeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal hizmetlere de ağırlık veren Yeşilhisar Belediyesi, ilçede ikamet eden ve yeni çocuk sahibi olan ailelere "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında ziyaretlere başladı. Yeşilhisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler birimi koordinatörlüğünde yürütülen proje kapsamında her hafta ilçede yeni bebek sahibi aileler evlerinde ziyaret edilerek hediyeleri takdim ediliyor. Proje ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan AKDENİZ ;" Bu projede gayemiz yeni bebek sahibi olan ailelerimizin mutluluğuna ortak olmak, anne-babalık duygusunu yaşayan ailelerimizin bu mutlu günlerinde yanlarında olduğumuzu göstermektir. Projemiz halkımız tarafından büyük beğeni görüyor, ziyaret edilen ailelerimiz memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Ailelerin mutlu olduğunu görmek ve o sevinci ailelerle birlikte yaşamak gerçekten çok güzel bir duygu.  İnşallah projemizi bu şekilde devam ettireceğiz" dedi.