İMAM HATİP TATBİKAT CAMİİ TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlçemiz Fevzioğlu Mahallesinde İmam Hatip Tatbikat Camii temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene Belediye başkanımız Sn. Abdulkadir AKDENİZ, Milli Eğitim Müdürü Sn. İbrahim ÜNAL, İmam Hatip Tatbikat Camii yaptırma ve yaşatma derneği başkanı Sn. Hüseyin GÜRBÜZ ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşma yapan belediye başkanımız Sn. Abdulkadir AKDENİZ ''Fevzioğlu mahallemiz sürekli büyüyen ve gelişen mahallelerimizden birtanesi. Yeşilhisar Anadolu İmam Hatip Lisemiz temelini attığımız Camii ile yan yana dolayısıyla İmam Hatip Tatbikat Camii hem fevzioğlu mahallemiz sakinleri ve hemde Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencilerinin tatbikat ve stajları için gerçekten önemli bir hizmet olacak. Camii yapımı için çaba sarfeden emek veren Dernek yetkilileri başta olmak üzere maddi manevi yardımlarını esirgemeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.

• İMAM HATİP TATBİKAT CAMİİ TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ