KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YEŞİLHİSAR YATIRIM İZLEME TOPLANTISI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇELİK beraberindeki daire başkanları ile birlikte Belediyemizi ziyaret etti. Belediye Başkanımız sayın Abdulkadir AKDENİZ'in karşıladığı heyet ile Yeşilhisar Belediyesi birim müdürleri ve meclis üyeleri Belediye Meclis Salonunda bir araya geldi. Belediye Başkanımız Abdulkadir AKDENİZ gerçekleştirdiği sunumda Büyükşehir tarafından yapılan çalışma ve projeler, Yeşilhisar Belediyesi tarafından yapılan çalışma ve projeler ve Yeşilhisar'ın Büyükşehir Belediyesinden istediği yatırım ve projeleri anlattı. Özellikle Banliyö hattı çalışmasının gerçekleştirileceğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa ÇELİK Yeşilhisar Belediyesi tarafından talep edilen projelerin gayet akla yatkın ve makul projeler olduğuna değindi. Sunum sonunda Gençlik Merkezine geçen Başkan ÇELİK burada bir dizi incelemelerde bulundu. Belediye Başkanımız sayın Abdulkadir AKDENİZ; Gerek yapılan ve yapılacak olan yatırımlar ve gerekse bu anlamlı ziyaret için Başkan ÇELİK ve Ekibine teşekkür etti.

• KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YEŞİLHİSAR YATIRIM İZLEME TOPLANTISI