KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir AKDENİZ ilçemiz İdris ve Beyleryukarı mahallelerimizde uygulamaya başladığımız Kentsel Dönüşüm Projemizin ilk bloğunda sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Bu mahallelerimizde ki evlerin bir çoğunun riskli yapılar grubunda olduğunu söyleyen Belediye Başkanımız üçüncü deprem kuşağında yer alan bir ilçe olduğumuzu söyleyerek Kentsel dönüşüm hakkında şunları söyledi; " Kentsel Dönüşüm Projemizin ilk bloğunda çalışmalarımız gördüğünüz üzere devam ediyor. Bu projenin ilçemiz için çok önemli bir proje olduğuna inanıyoruz. Çarpık yapılaşma ve ilçemize yakışmayan, ilçemizin çehresini bozan yapıları ortadan kaldırarak hemşehrilerimiz için daha modern çok daha güvenli ve konforlu yapılar inşa edeceğiz. Gerek gerçekleştirdiğimiz ve gerekse üzerinde çalıştığımız her projemizin temelinde insanımız hemşehrilerimiz var. İnsanımız her şeyin en iyisine en güzeline layık" dedi.

• KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR