SOĞANLI MAHALLEMİZDE HALK BULUŞMASI

Belediye Başkanımız Sn. Abdulkadir AKDENİZ, Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Mustafa KONAK, Belediye Meclis Üyelerimiz Sn Ahmet BİLİCİ, Sn. İlyas EMRE ve Sn. Mustafa BABACAN ile birlikte Soğanlı Mahallemizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldi. Mahalle sorunları ve Gündeme dair güncel konuların ele alındığı istişare toplantısında konuşma yapan Belediye Başkanımız Sn. Abdulkadir AKDENİZ;
"Mahalle buluşmaları programımız kapsamında bu akşam sizlerle bir araya gelerek sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı paylaşmak görüş alışverişinde bulunarak soğanlımız için soğanlımızın hem bugün hemde gelecek nesillerinin refahı için yapacağımız çalışmaları istişare etmek istedik. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Toplantı sonrasında hemşehrilerimiz başkanımızın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

• SOĞANLI MAHALLEMİZDE HALK BULUŞMASI