TURNUVADA İLK DÜDÜĞÜ BAŞKAN AKDENİZ ÇALDI

Yeşilhisar Belediyesi tarafından düzenlenen Bahar Kupası Halı Saha Turnuvası maçları başladı. 15 takımın iki ayrı gurupta karşılaşacağı turnuvada ilk düdüğü çalan Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdulkadir AKDENİZ: " Biz belediye olarak spora sıcak bakıyoruz. Spor sayesinde gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalması için gereken çalışmaları yapıyoruz. Bu çerçevede 6 mahalleye halı saha yapıyoruz. Sahaların çoğunluğu tamamlandı. Diğerlerinin de yapımına devam ediyor. Bununla birlikte halı saha futbol turnuvası düzenledik. İlkbahar ve sonbaharda turnuvalar düzenlemeye devam ediyoruz. Ben hak edenin kazanacağı bir maç olmasını temenni ediyorum. Bizler gerek bu tür sportif faaliyetler ve gerekse düzenlemiş olduğumuz çeşitli etkinliklerle İlçemizde sosyal faaliyetlerin artırılmasını, insani ilişkilerin üst düzeyde sağlanmasını ve ilçe merkezine bağlı mahallelerde sportif ve aktif ilişki bağlantılarının kurulmasını amaçlıyoruz. Turnuvadaki takımlarımızın Spora yakışır şekilde centilmence bir oyun sergileyeceklerine inanıyor ve Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

• TURNUVADA İLK DÜDÜĞÜ BAŞKAN AKDENİZ ÇALDI