YEŞİLHİSAR BELEDİYESİ ÇOK AMAÇLI SALONLAR HİZMETE AÇIYOR

Yeşilhisar Belediyesi tarafından proje dahilinde hayata geçirilen çok amaçlı salonların yapımı devam ediyor. İlki Gülbayır Mahallesine inşa edilen çok amaçlı salonların ikincisi Kayadibi Mahallesinde inşa edilmeye başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Abdulkadir AKDENİZ; “Proje dahilinde tüm mahallelerimizde bu çalışmaları gerçekleştireceğiz. İlk çok amaçlı salonumuzu Gülbayır Mahallesine inşa etmiştik. İkincisinin yapımını Kayadibi Mahallemizde başlattık. Tüm mahallelerimizde çok amaçlı salonlarımıza ciddi manada ihtiyaç olduğunun farkındayız ve gerekli çalışmaları gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Mahalle sakinlerimiz çok amaçlı salonlarımızı taziye evi, Mahalle organizasyonları, düğün ve sünnet düğünleri gibi organizasyonlar için kullanabilecek. Ayrıca bu yıl içerisinde Derbentbaşı ve Kovalı Mahallelerimizde iki adet Kur’an Kursumuzun yapımını bitirip hizmete açtık. Halı saha ve mini park yapım çalışmalarımız birçok mahallemizde sona erdi ve diğer mahallelerimizde devam ediyor. Biz Belediye olarak tüm mahallelerimizin ve özellikle aramıza yeni katılan mahallelerimizin standartlarını yükseltmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.