Yeşilhisar Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı

Yeşilhisar Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Yeşilhisar Belediyesi Meclis Salonu’nda Kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Abdulkadir AKDENİZ başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda meclis gündeminde bulunan maddeler görüşüldü. Ayrıca başkanlıktan gelen önergeler ve komisyondan gelen raporlar görüşülerek karara bağlandı. Yeşilhisar için önemli kararların alındığı meclis toplantısında Başkan AKDENİZ; “Alınan kararların İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yeşilhisar’ımızın daha güzel ve daha yaşanılabilir bir ilçe olması için yoğun çaba gösteren ve bu yolda ciddi bir çalışma sürdüren siz Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Aldığımız her kararda hazırladığımız her önergede Yeşilhisar’ımızın standartlarını yükseltmeye çalışıyoruz. Bizler Yeşilhisar’ın hizmetine talibiz ve bunu en iyi şekilde gerçekleştirmeye gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.