YEŞİLHİSAR BELEDİYESİ KOSGEB KURSU

Yeşilhisar’da istihdama ve yönelik farklı çalışmalar yürüten Yeşilhisar Belediyesi kendi işini kurmak isteyenlere yeni bir imkân daha sunuyor. Bu kapsamda KOSGEB Kayseri Hizmet Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen eğitim programı ile yeni işyeri açacak müteşebbislere fırsat kapsısı doğuyor. Yeşilhisar Belediyesi tarafından üçüncüsü düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik eğitimi kapsamında sertifika almaya hak kazanan girişimcilerin ilçede yeni işletmeler ve istihdam alanları oluşturması planlanıyor. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kursunu ziyaret eden Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdulkadir AKDENİZ kursiyerleri teker teker tebrik ederek yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Değerli Kursiyerler; Kursumuzu başlatmadan önce yaptığınız başvurularda beyan ettiğiniz ve kurmak istediğiniz iş alanlarını incelediğimde gerçekten çok mutlu oldum. Çünkü her birinizin güzel ve yaratıcı fikirleri var. Girişimcilik ruhu ve bu alandaki özverinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz bu bizim üçüncü kursumuz, önceki iki kursumuzda sertifika almaya hak kazanan ve kendi işinin sahibi olarak ilçemizde istihdam sağlayan arkadaşlarımız var. Bunlar bizim için güzel örnekler. Umarım her biriniz bu kursu bitirip sertifikanızı aldığınızda ilçemizde yeni işyerleri açarak ticaret ve ekonomiye katkı sağlayacaksınız. Ve bu konuda Yeşilhisar Belediyesi olarak siz girişimci kardeşlerimize her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu da bilmenizi isterim” dedi.