YEŞİLHİSAR BELEDİYESİ SEVGİ YUMAĞI PROJESİ

Yeşilhisar Belediyesi  “Sevgi Yumağı” Projesi başlatarak üşüyen bir çocuğa atkı, bere, eldiven örmek isteyenlere örgü yünü ip temin ediyor.

Önümüzde yaklaşan soğuk kış günleri için “İpler Bizden, örmek Sizden! “ diyerek Sevgi Yumağı Projesini hayata geçirdiklerini ifade eden Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdulkadir AKDENİZ açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Belediyemizin Sosyal İşler Birimi Sevgi Yumağı Projesini hayata geçirdi. İlgili birimimizden temin edilecek iplerle örülecek atkı, bere, eldiven, yelek, ceket, patik, süveter gibi el emeklerini yardıma muhtaç çocuklarımıza hediye edeceğiz. Kampanyaya destek vermek isteyen duyarlı yurttaşlarımız Belediyemiz ile iletişime geçebilirler. Yaklaşan kış günlerinde üşüyen bir çocuğumuzu el emeği ürünleriyle ısıtmak isteyen tüm vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Belki de hayatları boyunca hiç görmeyecekleri bir çocuğun kendi el emeği atkı, bere vb. ile ısındığını bilmek muhtemelen herkese büyük memnuniyet hissettirir. Bizim dönemimizde Yeşilhisar Sosyal Belediyecilik anlayışı ile tanışıyor. Sosyal Belediyecilik;  halkın sosyal ve kültürel yaşamına katkıda bulunan,  sosyal sorunların ortaya çıkmasına engel olan ve önleyici tedbirler alarak hemşehrilerin mutlu, huzurlu, sosyal refah düzeyi yüksek bir ortamda yaşamasına olanak sağlayan bir anlayıştır. Bizlerde bu kapsamda Sosyal Projelerimizi halk odaklı geliştiriyor, temellendiriyor ve uygun zamanda hayata geçiriyoruz. Sevgi Yumağı projemizde gönüllü olarak yer alan tüm hanım kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.