YEŞİLHİSAR’DAN BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIM

Geçtiğimiz günlerde Verenel Derneği Yeşilhisar Şubesi ile Yeşilhisar Belediyesinin ortaklaşa başlattığı Bayırbucak Türkmenlerine Yardım Kampanyasında ikinci araç yola çıkmak üzere Cumhuriyet Meydanından dualarla uğurlandı.  Uğurlama törenine İlçe Kaymakamı Mustafa GÖZLET ve İlçe Müftüsü Ahmet ÖZVARİNLİ başta olmak üzere ilçenin idari ve mülki amirleri de katıldı.

Çok zor şartlarda canını, malını, namusunu ve vatanını korumak için mücadele veren Türkmenlerin gazasının mübarek olmasını dileyen Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdulkadir AKDENİZ; “ İlçemizde hayırsever vatandaşlarımızın katkı ve yardımlarını Türkmen kardeşlerimize ulaştırmak için Aracımızı gönderiyoruz. Bizim yaptığımız bu yardım onlar için çok önemli. Bir ekmek dahi bugün onlar için çok büyük anlam ifade ediyor. Bizler onların Yeşilhisarlı kardeşleri olarak safımızı belli ettik ve yanlarında olduğumuzu gösterdik. Milletimiz, dünyanın neresinde olursa olsun her zaman mazlumun yanında olmuştur. Bu vesile ile tüm hayırsever vatandaşlarımıza şahsım, kurumum ve milletim adına teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.” İfadelerini kullandı.