YEŞİLHİSAR MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

Yeşilhisar Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan vatandaşlar milletin iradesini, Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlü olduğunu, vatanımızın uğrunda ne canlar feda edilerek kazanıldığını ortaya koymaya devam ediyor.

Yeşilhisar halkı Milli İrade Nöbetinin 10. Gününde meydanlara akın etmeye devam ediyor. Yeşilhisar Belediyesi tarafından organize edilen programda vatandaşlara gerekli ikramlar yapılıyor.

Milli irade Nöbetinin onuncu gününde Ak Parti Kayseri Milletvekili Sami DEDEOĞLU Yeşilhisar’ı ziyaret ederek vatandaşlarla birlikte nöbet tuttu. Şehitler için Mevlid-i Şerif okunan nöbette konuşma yapan Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdulkadir AKDENİZ: “Bu yaşananların çeşitli sebepleri var. Özellikle ülkemizin son zamanlarda hızla gelişmesi, gün geçtikçe büyümesi, ekonomisinin güçlenmesi birilerini oldukça rahatsız etmiştir. Dış güçler günümüzde artık bir ülkenin toprağına göz koyduklarında topla tüfekle savaşmak yerine o ülkedeki iş birlikçilerini kullanarak amaçlarına ulaşmak istiyorlar. Ancak bu milletin kendi öz vatanında parya olmamak için seve seve canını feda edebileceğini bilmiyorlardı. Komşu ülkelerimizin düşmüş oldukları duruma bizleri de çekmek istediler fakat Sayın Cumhurbaşkanımız sizlerle birlikte buna imkân vermedi ve amaçlarına ulaşamadılar. Ülke olarak kritik bir süreçten geçmekteyiz ve tehlike daha tam anlamıyla geçmiş değil. Bu nedenle Cumhurbaşkanımızın ikinci bir talimatına kadar meydanlarımızı boş bırakmayacağız” dedi.

• YEŞİLHİSAR MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR