YOL MEDENİYETTİR

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde ilçemiz Köşk Mahallesinde sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Altyapı çalışmalarının tamamlanması ardından yoğun bir şekilde yol çalışmalarını başlattıklarını dile getiren Belediye Başkanımız Sn. Abdulkadir AKDENİZ; "Ben öncelikle ilçemizi büyük hizmetlere kavuşturmanın verdiği sevinç, huzur ve gururla bu hizmetlerin tüm hemşehrilerime hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Hamdolsun doğalgazı kullanmaya başladık. Çirkin görünümlü elektrik direk ve kablolarından kurtularak modern ışıklandırma ve enerji nakil hatlarına kavuştuk. Asbestli içme suyu şebeke hatlarını değiştirerek içme suyu hatlarımızı yeniledik. Tabi bunların hepsi alt yapı hizmetleri ve dolayısıyla üst yapıya dokunmadan bu hizmetleri gerçekleştirmek maalesef mümkün olmuyor. Bu süreçte illaki hep birlikte yollar noktasında mağduriyetlerimiz oldu. Ancak biliyorsunuz ki gerek çalışmaların tamamlanmasını beklememiz ve gerekse hava şartları o süreçte çalışma gerçekleştirmemize imkan vermedi. Ama o günlerde söz verdiğimiz gibi bugün hamdolsun ilçemizin yollarını yeniliyoruz. Her bir çalışmamız, ilçemize kazandırdığımız her bir proje, hemşehrilerimiz için yaptığımız her bir yatırım bizleri son derece mutlu ediyor. Şunu her zaman ifade ediyorum ki; benim hemşehrilerim her hizmetin en güzeline ve en kalitelisine layıktır. Ben bu duygu ve düşüncelerle bu çalışmaların ilçeme tüm kardeşlerime hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

• YOL MEDENİYETTİR