İDRİS CAMİİ ABDESTHANE YAPIMI VE YEREL ÜRÜNLER SATIŞ PROJESİ

İDRİS CAMİİ ABDESTHANE YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yeşilhisar Belediyesi İlçe Merkezinde yer alan İdris Camii Abdesthane ve tuvaletlerinin ihalesini gerçekleştirerek yapım çalışmalarını başlattı. Proje kapsamında Abdesthane ve tuvalet yapım çalışmalarının yanı sıra mevcut şadırvanın yenilenmesi ve cevizli çarşı içerisinde yer alan parkta peyzaj çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdulkadir AKDENİZ; “Çarşı merkezimizde İdris Camimizin yanında yer alan Abdesthane ve tuvaletlerin yapım çalışmalarını başlattık. Gerek çarşı esnafımız ve gerekse Cami cemaatimizin kullandığı Abdesthane ve tuvaletlerimizi günün şartlarına uygun olarak inşa ediyoruz. Projemizi kısa sürede tamamlayacağız” dedi. Ardından İlçede Eski Pazar Yeri olarak bilinen alan üzerinde gerçekleştirilen Yerel Ürünler Satış Noktası projesinde çalışmaları inceleyen Başkan AKDENİZ; “Yerel Ürünler Satış Noktası – Yeşilhisar Pazarı Projesi İlçemizin ürün potansiyelini değerlendirebilmek adına önemli bir proje. İlçemizin tüm yerel ürünlerini bu proje sayesinde tanıtmış olacağız. Aynı zamanda bu proje ile İlçe Ekonomisini canlandıracağız. Projemizde satış noktalarımız ve dükkanlarımıza ait olan depoların yanı sıra restoranımızda yer alacaktır. Ayrıca bu alan üzerine birde Cami yapmayı planlıyoruz. İnşa edeceğimiz Cami için Proje çalışmalarımızı başlattık. Proje uygulanan alanın peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladıktan sonra halkımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

• İDRİS CAMİİ ABDESTHANE YAPIMI VE YEREL ÜRÜNLER SATIŞ PROJESİ