YEŞİLHİSAR BELEDİYE SPOR KULÜBÜ EĞLENCE GECESİ

İlçemiz Kadın ve Gençlik Merkezinde Yeşilhisar Belediye Spor Kulübü Eğlence Gecesi tertip edildi. Programa İlçe Kaymakamımız Sayın onur YILMAZER, Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir AKDENİZ, ilçe protokolü ve vatandaşlarımız katıldı. Kayseri Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin enstrümanlar eşliğinde seslendirdiği müziklerle salondakiler keyifli zamanlar geçirdi. Programda geçtiğimiz günlerde Belediyemiz tarafından düzenlenen Liseler arası turnuva'da birinci, ikinci ve üçüncü olan okul takımlarımızın madalya ve kupaları takdim edildi. Kupa töreni öncesi konuşma yapan Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir AKDENİZ Yeşilhisar Belediye Spor Kulübümüzün kuruluş sürecinden başlayarak Kulüp ile ilgili bilgiler verdi. Daha sonra programda sahne alan Hızır İlyas Ortaokulu Müzik Öğretmeni Fatih ALKAYA ve ekibi salondaki konuklarımıza coşkulu anlar yaşattı. Programda gerçekleştirilen hediye çekilişi ile geceye katılan konuklarımız sürpriz hediyeler kazandılar.

• YEŞİLHİSAR BELEDİYE SPOR KULÜBÜ EĞLENCE GECESİ