15 TEMMUZ ŞEHİDİMİZİN AİLESİ ZİYARET EDİLDİ
Belediye Başkanımız Halit TAŞYAPAN; Kayseri Valimiz Gökmen ÇİÇEK, Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Memduh BÜYÜKKILIÇ, İlçe Kaymakamımız Ahmet Ali ALTINTAŞ, İl ve İlçe protokolümüz ile birlikte,"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" programları kapsamında Şehidimiz Kübra DOĞANAY'ın önce ailesini ziyaret ederek, ardından İlçe mezarlığımızda kabri başında dua'larla yâd ettiler.
Heyet şehidimizin adının verildiği Fen Lisesini de ziyaret etti.
Başkan TAŞYAPAN ''Aziz Milletimiz, kalkanların korumasıne, birlik ve beraberliğine, Milli kararlılığa yöneltilen her türlü girişime dün olduğu gibi, bugün ve yarın da, asla izin vereceklerdir.
Bu duygu ve düşünceyle milli irademize ve demokrasimize sahip çıkmak için gövdesini siper eden, 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Zaferi Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.'' dedi
Eklenme Tarihi : 14 Temmuz 2023 - 1195 kez okundu.