18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ve ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

“18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” ilçemizde düzenlenen programlarla kutlandı.
Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayan program, Aziz şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşu ile İstiklal Marşımızın okunmasından ardından, Kadın ve Gençlik Merkezinde devam eden programda, Yeşilhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Çanakkale Savaşları konulu sinevizyon gösterisi, “Mehmet Toprak Oldu”, “Dur Yolcu”, “Öğün Ey Çanakkale” şiirleri, Çanakkale Türküsü, Tiyatro Gösterisi, Gölge oyunu ve Hatim Dua’sıyla sona erdi.
Programa; Belediye Başkanımız Halit Taşyapan, İlçe Kaymakamımız Ahmet Ali Altıntaş, Jandarma Komutanımız Nihat Boylu, Şehit Ailelerimiz, Gazilerimiz, Kamu Kurum ve Kuruluş Amirleri, Siyasi Parti Başkanları, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Öğretmen, Öğrenciler ve Vatandaşlar katıldı.
Çanakkale Zaferi'nin 107.Yıldönümünde; Vatanımız, Bayrağımız ve İstiklalimiz için kanlarını, canlarını seve seve veren kahraman Şehit ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı ve huzurlu günler diliyoruz.
Eklenme Tarihi : 18 Mart 2022 - 942 kez okundu.