Arazi Yollarının İyileştirilme Çalışmalarının yapılması için toplantı gerçekleştirildi
İlçemizde çiftçilerimizin kullandığı arazi yollarının iyileştirilme ve malzeme dökülmesi hususunda Belediyemiz toplantı salonunda Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN’ın Başkanlığında toplantı yapıldı. Toplantıya Ziraat Odası Başkanı Sayın Hamza İKİZ, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Sayın Ömer GÜNGÖR ve yönetimi, Süt Birliği Başkanı Sayın İbrahim KARAGÖZ ve yönetimi, Toprak Su Kooperatifi Başkanı Sayın Burhanettin BOLAT katıldı. Önümüzdeki günlerde çalışmalara başlanılacak olup ilçemiz adına hayırlı olmasını dileriz.
Eklenme Tarihi : 17 Temmuz 2019 - 122 kez okundu.
İLÇEMİZ YEŞİL ALANLARINDA BUDAMA İŞİ BAŞLAMIŞTIR
Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN, Kayseri Karayolları 6.Bölge Müdürü Sayın Ahmet Turan GÜLHAŞ' ı makamında ziyaret ederek, İlçemizdeki Karayolu sorunlarını ve yaklaşan kış şartlarından dolayı karayolları ile iş birliği çerçevesinde görüş alışverişinde bulundu.
Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN Kayseri Karayolları 6. Bölge Müdürünü ziyaret etti.
İlçemiz Kuzey girişinde yapılan yürüyüş yolu ve kaldırım çalışması tamamlanmış olup, temizliği yapılmaktadır. İlçemize hayırlı olsun.
İlçemizde İbadete açılmak üzere olan İmam Hatip Tatbikat Cami'nin çevre düzenleme çalışmaları devam etmektedir.
Musahacılı Mahallemizde yapılan kanalizasyon ve alt yapı çalışmasından dolayı bozulan ve çamur olan yollarda kumlama çalışması Belediyemiz tarafından yapılmıştır.
Karacabey Mahallesinde Doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda parke tamirat çalışmalarımız yapılmaktadır.
İhale İlanı
Kayseri Şeker Fabrikası Ziraat Koordinatörü Sayın Oğuzhan ULU, Yeşilhisar Pancar Bölge Müdürü Sayın Barış KOCA, Ziraat Mühendisi Sayın Hasan KORKMAZ ve Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Mustafa ÇEÇEN ile birlikte Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN'ı ziyaret ettiler.
Aralık Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi
HER AY DÜZENLENEN MUHTARLAR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
KASKİ'DEN BELEDİYEMİZE ÇALIŞMA ZİYARETİ
Belediye Başkanımız Öğretmenler Günü Programına katıldı.
SOĞANLI VADİMİZ DE SICAK HAVA BALONU HAVALANDI