BELEDİYE BAŞKANIMIZ HALİT TAŞYAPAN BAŞKÖY VE DERBENTBAŞI MAHALLELERİMİZİ ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Halit TAŞYAPAN, Belediye Meclis Üyemiz Bayram ÇAKIR’ın da katılımı ile Başköy ve Derbentbaşı mahallelerimizi ziyaret etti.

Belediye Başkanımız ziyaretinde mahallelere Belediyemizce yapılmış olan hizmetleri gezerek mahalle muhtarlarımızdan bilgiler aldı.

Başkanımız ziyaretle ilgili açıklamasında ‘’ Başköy mahallemizde hem vatandaşımız ile buluştuk hem de onlara yaptığımız hizmetleri yerinde inceleme fırsatı bulduk. Burada afet evlerine geçtiğimiz yıl 12.000 m² yol parke çalışması yaptık devamını inşaAllah bu yılda sürdüreceğiz. 45 m² köy konağı ve ardından taş fırın çalışmasını halkımızın hizmetine sunduk şuanda ise Camimizin şadırvan ve tuvalet çalışmaları devam ediyor. Mahalle halkımıza hayırlı olsun diyor, sağlıklı günlerde kullanmalarını diliyorum.

Derbentbaşı mahallemizde ise yapımı devam eden köy konağını yerinde inceledik inşallah en kısa sürede mahallemize kazandırıp halkımızın hizmetine sunacağız.’’ dedi.

Eklenme Tarihi : 12 Ocak 2021 - 459 kez okundu.