BELEDİYE BAŞKANIMIZ HALİT TAŞYAPAN DOĞANLI MAHALLEMİZDE HALK TOPLANTISINA KATILDI.
Her ay farklı bir mahallemizde düzenlenen halk toplantısı bu ay Doğanlı mahallemizde düzenlendi.
Toplantıya Belediye Başkanımız Halit TAŞYAPAN, İlçe Kaymakamımız Fatih BAYRAM, Kurum Amirleri ve Doğanlı Mahalle halkı katıldı.
Toplantıda vatandaşlarımızın Belediyemiz, Kaymakamlığımız ve diğer kurumlardan istek ve talepleri dinlendi. Belediye Başkanımız ‘’ Soğuk kış aylarında sıcak evlerinden ayrılarak bizleri ağırlayan Doğanlılı hemşehrilerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, yapılan toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’’ dedi
Toplantının ardından Belediye Başkanımız Halit TAŞYAPAN, Kaymakamımız Fatih BAYRAM ile birlikte hane ziyareti gerçekleştirerek öğrenci ve yaşlılarımız ile sohbet etti.
Eklenme Tarihi : 22 Ocak 2021 - 420 kez okundu.