BELEDİYE BAŞKANIMIZ HALİT TAŞYAPAN ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BİR ARAYA GELDİ.
Belediye Başkanımız Halit TAŞYAPAN, üniversite öğrencileri ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşayarak, Yeşilhisar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mürsel KARABACAK, Öğretmenler ve öğrencilerimiz ile bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.
Öncelikle Yeşilhisar’ımıza ve okulumuza hoş geldiniz diyen Başkanımız;
“Geleceğimiz olan evlatlarımızın eğitimine odaklanmaları ve sadece bu çerçevede yol almaları gerektiğine inanıyoruz. Hiçbir evladımızın dışarıda kalmasına gönlümüz razı olmaz . Biz ailelerinden uzakta yeni bir hayata başlayan öğrencilerimizin yaşadığı mağduriyeti gidermek için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Kız öğrencilerimiz için Yurdumuzu aktif hale getirerek konaklama imkanını sağladık. İnşallah ilerleyen zamanlarda erkek öğrenciler kısmını da faaliyete getirip onlara da konaklama imkanı sunacağız. Bu konu da desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh BÜYÜKKILIÇ’a da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Ardından öğrencilerle birlikte tabldotta öğle yemeğini yiyen Başkanımız, yurtta kalan öğrencilerimizin yemek ihtiyaçlarını da karşılamak için bir çalışma içerisinde olduğunu dile getirdi.
Eklenme Tarihi : 12 Ekim 2021 - 386 kez okundu.