BU SEFER OLACAK İNŞALLAH

Yaklaşık 60-70 yıldır hasretle beklenen Kapalı Sulama Sisteminin, Musahacılı Mahallemize Şantiye Sahası kurularak çalışmalara başlandı.
Ak Parti İlçe Başkanımız Hasan Bedirhanbeyoğlu, Mhp İlçe Başkanımız Yahya Sümer ve Belediye Meclis üyelerimizle birlikte, daha önce DSİ Bölge Müdürlüğümüzce alınarak stoğu yapılan boruların bulunduğu alanda incelemelerde bulunarak, bundan sonraki çalışmlara devam edecek firmanın Şantiye Toplantı Salonunda, çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.
Devam edecek olan çalışmalarda, boru alımlarının, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacağı 20 Mayıs 2022 tarihli Resmi Gazetede yayınlamıştır.
Bu kapsamda talimatlatları doğrultusunda çalışmalara hız veren Cumhurbaşkanımıza ve emeği geçen DSİ Genel Müdürlüğümüze, Kayseri DSİ Bölge Müdürlüğümüze ve destekletini hiç bir zaman esirgemeyen Siyasi büyüklerimize teşekkür ediyoruz.
Eklenme Tarihi : 3 Haziran 2022 - 688 kez okundu.