BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ’TAN BELEDİYEMİZDE YATIRIM TOPLANTISI
Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ ilçemizi ve Belediyemizi ziyaret etti.
Belediyemiz toplantı salonunda İlçemizde yapılan yatırımlarla ilgili 2020 Yılını Değerlendirme ve 2021 Yılı için Planlanan Projelerle ilgili Belediye Başkanımız Halit TAŞYAPAN görsel sunumlar eşliğinde taleplerimizi iletti.
Toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa ÇEÇEN, Mhp İlçe Başkanı Yahya SÜMER, Belediye Meclis Üyeleri, KCTAŞ ve KASKİ Şirketlerinden İlgili Birim Amirleri katıldı.
Başkanımız ’’ Göreve geldiğimiz günden beri ilçemize yapılacak olan her bir hizmette imzası olan eksikliğini göstermeyen, maddi manevi desteklerini esirgemeyen Memduh Başkanımıza ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz’’ dedi
Eklenme Tarihi : 2 Şubat 2021 - 476 kez okundu.