İLÇE HALK KÜTÜPHANEMİZİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Geleceğimizin teminatı, ilçemizin yavrularının istifade etmeleri için ilçemizde yapımı tamamlanan halk kütüphanesinin açılışını gerçekleştirdik. Programa Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti il Başkanı Fatih Üzüm, Belediye Başkanımız Halit Taşyapan, AK Parti ilçe Başkanı Hasan Bedirhanbeyoğlu, vatandaşlarımız ve öğrenciler katıldı.

Başkan Taşyapan ''ilçemize internetiyle, derslikleriyle, çocuk kreşiyle, çok amaçlı salonuyla kazandırdığımız kütüphanemizin yapımında destekleri olan Kültür ve Turizm Bakanlığımıza ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ve şükranlarımı arz ediyorum. Programımıza katılan tüm misafirlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun'' dedi
Eklenme Tarihi : 19 Aralık 2023 - 368 kez okundu.