KASKİ’DEN BELEDİYEMİZE YATIRIM VE ÇALIŞMA ZİYARETİ
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür ÖZDEMİR, Belediye Başkanımız Halit TAŞYAPAN ile birlikte ilçemize 2020 yılında yapılmış ve 2021 yılında yapılacak olan yatırımlar hakkında toplantı düzenlendi.
Belediyemiz toplantı salonunda sunum eşliğinde gerçekleştirilerek Belediye Başkanımız Halit TAŞYAPAN, İlçe Kaymakamımız Fatih BAYRAM, KASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür ÖZDEMİR, Abone İşleri Dairesi Başkanı Mustafa TÜRKMEN, Atıksu Arıtma Dairesi Başkanı Erol AYKAR, İlçe Hiz. Dairesi Başkanı Ufuk Sekmen, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Abdullah EREN katıldı.
Başkanımız ‘’Yapmış oldukları sunum ve yatırımlar için Kaski Genel Müdürümüz ve ekibine teşekkür ediyorum. Kaski’miz ile birlikte el ele vererek inşallah ilçemize ve kırsal mahallelerimize 2021 yılında su, kanal ve arıtma yönünden hizmetlerimizi devam ettirme gayretinde olacağız. ’’ dedi
Eklenme Tarihi : 24 Aralık 2020 - 660 kez okundu.