KAYSERİ AK PARTİ MİLLETVEKİLİ İSMAİL TAMER İLÇEMİZİ VE BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ
Kayseri Ak Parti Milletvekili İsmail TAMER, ilçe ziyaretleri kapsamında ilçemizi ziyaret etti.
İlk olarak Belediye Başkanımız Halit TAŞYAPAN, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa ÇEÇEN ile birlikte Cuma namazını Camii Kebir’de eda eden Milletvekilimiz ilçemizi gezerek esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde Ak Parti İlçe Binasında Belediye Meclis üyelerimiz, muhtarlar ve partililer ile bir araya gelerek istişarede bulundular.
Ardından meclis üyelerimizin ve MHP İlçe Başkanı Yahya SÜMER’in de katılımıyla son olarak belediyemizi ziyaret eden Milletvekilimiz İsmail Tamer, ilçemizin taleplerini dosya halinde Belediye Başkanımız Halit TAŞYAPAN’dan dinleyerek teslim aldı.
Eklenme Tarihi : 8 Ocak 2021 - 559 kez okundu.