KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ İLÇEMİZE ZİYARETTE BULUNDU.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ ve heyeti, Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN ile birlikte ilçemizde yerli, yabancı turistlere misafirperverlik yapan mahallelerimize ziyarette bulundular. İlçemizin Ovaçiftlik Mahallesinde bulunan ve doğadaki birçok kuş türüne ev sahipliği yapan ve Erciyes’imizin eteklerine kadar uzanan Sultan Sazlığı Kuş Cennetimize ziyaret ederek incelemelerde bulundular. Ardından İçmece Şifalı Su Tesislerimize uğrayarak tesise gelen misafirlerle hasbihal ettikten sonra bir doktor olarak şifalı suyumuzun bağırsak sorunları olan herkese tavsiye ettiğini belirten Başkan BÜYÜKKILIÇ, son olarak Soğanlı mahallemizi ziyaret ederek ‘’Büyükşehir Belediyesi olarak bu bölgede turizmi canlandırmak için önemli çalışmalar içerisindeyiz. Balon turizmini Soğanlı bölgesine getirerek hem turizm faaliyetlerini çeşitlendirmek hem de bölgenin tanıtımını arttırmak istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

Eklenme Tarihi : 9 Ağustos 2019 - 581 kez okundu.