KAYSERİ VALİMİZ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN SOĞANLI MAHALLEMİZE ZİYARET
Belediye Başkanımız Halit TAŞYAPAN, Kayseri Valimiz Sayın Şehmus GÜNAYDIN, Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Memduh BÜYÜKKILIÇ, İlçe Kaymakamımız Fatih BAYRAM ve Kültür Turizm Müdürümüz Şükrü DURSUN ile birlikte Soğanlı mahallemizde incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyemizin Teknik Ekipleri, Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi ELCUMAN ve Etüt Projeler Daire Başkanı Ahmet BAHÇECİOĞLU' nun da hazır bulunduğu incelemelerde, Soğanlıda Turizm kapsamında el emeği göz nuru Soğanlı bebeğinin üretimi ve satışı yapılan meydanın çevre düzenlemesi, peyzaj çalışması ve satış noktasının yeniden elden geçirilmesi; Tarihi dokunun fazla olduğu Tahtalı Kilisesi’nde incelemeler ile Soğanlı mahallemizde turizm potansiyelini artırmak için ulaşımından çevre düzenlemesine ve kültür varlıklarının yeniden turizme kazanadırılması adına ne varsa her biri tek tek değerlendirilerek masaya yatırıldı. Başkanımız; "Çalışmaların başarıyla neticelenmesi için ziyarette bulunan Sayın Valimize ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza şükranlarımı arz ediyorum" dedi.
Eklenme Tarihi : 19 Mayıs 2021 - 474 kez okundu.