Kent Tarihi ve Tanıtım Dairesi Başkanı Belediye Başkanımızı Ziyarette bulundu
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtım Dairesi Başkanı Sayın Gürcan SENEM, KUDEB Müdürü Sayın Fatih CEVAT ile birlikte Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN’I makamında ziyaret ederek ilçemizde bulunup belediyemize ait olan ve diğer tescilli binaların geleceği ile ilgili istişarelerde bulundular.
Eklenme Tarihi : 24 Ocak 2020 - 37 kez okundu.
İhale İlanı
İlçemizde gece başlayan ve sabaha karşı etkisini artıran kar yağışı nedeni ile ekiplerimiz günün ilk saatlerinden itibaren tuzlama ve yol temizleme çalışmalarını sürdürüyor.
Belediyemiz Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçemizde aylık rutin olarak yapılan kasaplar, ekmek fırınları ve unlu mamül üretimi yapan esnaflarımızı denetleyerek ekmeklerin gramaj ve hijyen kontrolünü gerçekleştirdi.
"Dağlara buğdaylar serpin Müslüman ülkede kuşlar aç kaldı demesinler" Hz. Ömer (r.a)
Musahacılı mahallemizde kanalizasyon ve alt yapı çalışmalarından dolayı olumsuz etkilenen yollara malzeme çekimi ekiplerimizce yapılmıştır.
Şubat Ayı Meclis Toplantısı yapıldı
5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında 2019 yılı içerisinde...
Fatih mahallemizde bozulan yolların parke bakım ve onarım çalışmaları tamamlanmıştır.
Kuşçu ve İçmece mahallemizin bağlantı yolunda bozulan kısımların bakım ve genişletme çalışmaları tamamlanmıştır
Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN, İlçe Kaymakamımız Sayın Fatih BAYRAM Başkanlığın da Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele Komisyon toplantısına katıldı.
Belediye Başkanımız Doğal Sit Alanlarının Korunması ile ilgili bilgilendirme toplantısına katıldı.
Kent Tarihi ve Tanıtım Dairesi Başkanı Belediye Başkanımızı Ziyarette bulundu
Derbentbaşı Mahallemizde Halk ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı