ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE BAYRAM ZİYARETİ
Belediye Başkanımız Halit TAŞYAPAN, İlçe Kaymakamımız Fatih BAYRAM ve İlçe Emniyet Müdür Vk. Mustafa TÜRKMEN ile birlikte ilçe merkezimizde ikamet eden Şehit ve Gazi ailelerine Bayram ziyaretinde bulundu. Şehit ailelerinin acılarının millet olarak paylaşıldığını ve devletin her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Başkanımız;
"Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz bizim için çok değerli, Devletimiz ve Milletimiz Şehitlerimizin emanetlerine ve gazilerimize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir. Vatandaşımızın güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş kahraman Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum, Gazilerimize de şükranlarımı sunuyor, uzun ömürler diliyorum. Bu vesileyle Mübarek Kurban Bayramını Kutlar, her daim birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara kavuşmayı dilerim" dedi.
Eklenme Tarihi : 19 Temmuz 2021 - 510 kez okundu.