ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ZİYARET
Belediye Başkanımız Halit TAŞYAPAN, İlçe Kaymakamımız Fatih BAYRAM, Emniyet Müdürümüz Mustafa BURUNSUZ ve Jandarma Komutanımız Nihat BOYLU ile birlikte Yeşilhisar Değerleniyor Projesinin bu ayki konusu olan ‘’vefa’’ başlığı adı altında şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.
İlçe merkezimizde bulunan 15 Temmuz Demokrasi Şehidimiz Polis Özel Harekât Kübra Doğanay’ın ailesi, Amasya’da mayın patlatması sonucu şehit olan Jandarma Er Murat ERDEM’in ailesi ve Kıbrıs Gazisi olan Mehmet ABBASOĞLU ziyaret edilerek vefa plaketleri takdim edildi.
Başkanımız ’’Aziz vatanımız için canları pahasına vatanını ve milletini korurken şehit olmuş kahramanlarımıza Yeşilhisar Değerleniyor Projemizde de yer verildiği gibi vefa borcumuz var. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum’’ dedi
Eklenme Tarihi : 24 Şubat 2021 - 512 kez okundu.