SERGİ ZİYARETİ
Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Fatih TANŞU, İlçe Kaymakamımız Sayın Onur TİTİZ ile birlikte İlçemiz Sosyal Yaşam Merkezinde düzenlenen El Sanatları, Hazır Giyim, Ev Tekstili, Kilim Dokuma, Rolyef, Filografi ve Takı Tasarım sergisine katıldı. Sosyal Yaşam Merkezinde açılan sergi Cumartesi günü saat 14:00'e kadar halkımıza açıktır.
Eklenme Tarihi : 12 Haziran 2019 - 166 kez okundu.
İLÇEMİZ YEŞİL ALANLARINDA BUDAMA İŞİ BAŞLAMIŞTIR
Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN, Kayseri Karayolları 6.Bölge Müdürü Sayın Ahmet Turan GÜLHAŞ' ı makamında ziyaret ederek, İlçemizdeki Karayolu sorunlarını ve yaklaşan kış şartlarından dolayı karayolları ile iş birliği çerçevesinde görüş alışverişinde bulundu.
Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN Kayseri Karayolları 6. Bölge Müdürünü ziyaret etti.
İlçemiz Kuzey girişinde yapılan yürüyüş yolu ve kaldırım çalışması tamamlanmış olup, temizliği yapılmaktadır. İlçemize hayırlı olsun.
İlçemizde İbadete açılmak üzere olan İmam Hatip Tatbikat Cami'nin çevre düzenleme çalışmaları devam etmektedir.
Musahacılı Mahallemizde yapılan kanalizasyon ve alt yapı çalışmasından dolayı bozulan ve çamur olan yollarda kumlama çalışması Belediyemiz tarafından yapılmıştır.
Karacabey Mahallesinde Doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda parke tamirat çalışmalarımız yapılmaktadır.
İhale İlanı
Kayseri Şeker Fabrikası Ziraat Koordinatörü Sayın Oğuzhan ULU, Yeşilhisar Pancar Bölge Müdürü Sayın Barış KOCA, Ziraat Mühendisi Sayın Hasan KORKMAZ ve Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Mustafa ÇEÇEN ile birlikte Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN'ı ziyaret ettiler.
Aralık Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi
HER AY DÜZENLENEN MUHTARLAR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
KASKİ'DEN BELEDİYEMİZE ÇALIŞMA ZİYARETİ
Belediye Başkanımız Öğretmenler Günü Programına katıldı.
SOĞANLI VADİMİZ DE SICAK HAVA BALONU HAVALANDI