YEŞİLHİSAR BELEDİYESİ NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Yeşilhisar Belediye Meclisi Nisan ayına ait gündem maddelerini görüşmek üzere Belediye Başkanımız Halit TAŞYAPAN Başkanlığında toplanarak 11 gündem maddesi oy birliği ile karara bağlandı.

Toplantıda; Encümen ve İhtisas Komisyonları üyelerinin seçiminin yapılması, Meclis Birinci ve İkinci başkan vekili ile Katip üyelerin seçiminin yapılması,  Ramazan ayında sosyal hizmet ve yardımların yapılması (iftar yemeği), 2020 yılının Denetim Komisyon raporunun meclise sunulması, Buget, Akköy, Doğanlı, Erdemli, Güzelöz, Keşlik, Kovalı, Kuşçu ve Ovaçiftlik mahallelerinde bilirkişinin seçiminin yapılması, İlçemiz Başköy mahallesi yeni yerleşim alanında mahalle sakinleri tarafından ihtiyaç duyulan 55 dekarlık ahır alanının belirlenmesi, Kayadibi mahallesinde 20.000 m²’lik yeni mezarlık alanının belirlenmesi, Güzelöz  ve İdris mahallelerinde yol çalışmaları kapsamında taşınmaz alınması ve 2020 yılına ait Belediye Faaliyet raporu görüşülerek oy birliği ile karara bağlanmıştır. İlçemize hayırlı olsun.

Eklenme Tarihi : 5 Nisan 2021 - 502 kez okundu.