YEŞİLHİSAR’DA DOĞAL FIRINDAN DOĞAL EKMEKLER

İlçemizin kırsal mahallelerinde belediyemiz tarafından yapılan fırınlarda ekmek yapımı doğal yollarla sofralara geliyor.

Mahalleli hanımlar marifetli elleriyle hem geleneği yaşatıyor, hem de dayanışmanın güzel örneğini gösteriyorlar.

Belediyemiz tarafından kırsal mahallelerde tamamlanmış olan fırınlar sonbahar aylarında da yanmaya devam ediyor. Belediye tarafından son bir yıl içerisinde Doğanlı, Buget, Başköy, Güzelöz ve Erdemli mahallelerimizde toplamda 5 adet yapılan 5 fırında ekmekler ve yemekler yapılmaya başlandı. Taş fırında ekmeğin, yanan kor ateşte ise çömlekte kuru fasulyenin tadının ayrı olduğunu dile getiren mahalle sakinlerimiz fırınlar için Belediye Başkanımız Halit TAŞYAPAN’a ve ekibine teşekkür etmeyi ihmal etmiyorlar.

Çalışmalarına devam eden  Belediyemiz gerek tadilat gerekse yeniden fırın yapımlarına devam ediyor.

Eklenme Tarihi : 20 Kasım 2020 - 543 kez okundu.