YEŞİLHİSAR İÇMECELERİ ŞİFA OLMAYA DEVAM EDİYOR

Yeşilhisar Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan İçmece Tesisleri Türkiye’nin dört bir yanından gelen konuklarına bu yılda şifa dağıtmaya devam ediyor. Böbrek taşı ve safra kesesi kumları başta olmak üzere birçok hastalığa şifa olan Türkiye’deki en etkili doğal su kaynaklarından birisi olan İçmece Şifalı Su Tesislerinde Ticari üniteler, Apart Oteller, nitelikli peyzaj ve çocuklarında zaman geçirebileceği oyun parkları ve yeşil alanların yanı sıra sosyal donatı alanları da yer alıyor. İçmecenin Sağlık Turizmi noktasında Türkiye’de bir marka olduğunu dile getiren Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit TAŞYAPAN; “Sağlık Bakanlığı raporu onaylı İçmece suyumuz birçok hastalığa şifa olmaktadır. Çevre illerimizden yoğun olmakla beraber, sadece Türkiye’den de değil Dünyanın her köşesinden insanlara şifa dağıtıyor. Geçmişten günümüze bin bir derde deva olan İçmece Şifalı Suyumuz Sindirim Sistemi, Böbrek ve Safra Kesesi rahatsızlıkları, Mide ve bağırsak parazitleri, idrar yolu enfeksiyonları ve Eklem hastalıklarına şifa olduğu gibi kemik sağlığına da faydası bulunuyor. Tesisimizi ziyaret eden vatandaşlardan çok olumlu tepkiler alıyoruz. Tesisimiz de konuklarımızın hem günübirlik hem de uzun süreli konaklayabilecekleri 7/24 resepsiyon ve güvenlik hizmeti sunan, kaloriferli ve ısı yalıtımlı apart otellerimiz hizmet vermektedir. İnsanlarımız şehrin gürültüsü ve stresinden uzak adeta bir tatil köyü ortamında şifa buluyor. Doğal ve kültürel tarihi mirası ve güzellikleri ile bir turizm merkezi olan Yeşilhisar’ımız ilerleyen zamanlarda turizmden daha fazla payını alacaktır” şeklinde konuştu.

Eklenme Tarihi : 24 Temmuz 2019 - 5844 kez okundu.