YEŞİLHİSAR'DA MESİRE ALANI VE PARK YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesi Belediye Başkanı Halit TAŞYAPAN ile fark yaratılmaya çalışılıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı yapan Taşyapan ilçesine Belediye Başkanı seçildikten sonra tecrübeli olduğu işinde de ilçesine mesire ve park alanları kazandırmaya devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Taşyapan ''İlçemizin adına ve kendisine yakışacak şekilde bir çok mesire ve park alanları yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Kayseri Büyükşehir Belediyemizinde destekleri ile geçen yıl Yeşilhisar Millet Bahçesi açılışı ile başlayan park ve mesire faaliyetlerine birer birer ilçemize kazandırıyoruz.

Bunları şu şekilde sıralamak istiyorum;

-Yeşilhisar Millet Bahçesi tamamlandı.

-İlçe Kuzey giriş parkı çalışması tamamlandı.

-Yenişehir Mahallesi çamlık parkı düzenlendi.

-Fevzioğlu mahallesi eski kaymakamlık lojmanı yerine park çalışması tamamlandı.

-Kütüphane yanındaki park çalışması tamamlandı.

-Cumhuriyet mah. Eski hapishane yanı park çalışması devam ediyor.

-TOKİ Mini terminal yanı park çalışması devam ediyor.

Bu parklarımızın yanı sıra diğer parklarında bakım, onarım ve temizlik bakımını sürdürüyoruz. Desteklerinden dolayı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ'a ve personeline teşekkür ediyorum ve şükranlarımı arz ediyorum'' dedi

Eklenme Tarihi : 6 Ekim 2023 - 820 kez okundu.