PROJELERİMİZ
KASKİ İLE BİRLİKTE YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALAR
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 4 yılda ilçemize 11 milyon 488 bin TL maliyetle altyapı yatırımı yapıldı.KASKİ Genel Müdürlüğü ile Be lediyemiz genel altyapı çalışmalarıyla merkez ve kırsal mahallelerimizde altyapının inşasında büyük projelere imza atıldı. İhtiyaç öncesine göre belirlenmiş projeler dâhilinde ilçelerdeki altyapı, KASKİ'nin yaptığı titiz çalışmala standartların üzerinde bir yapıya kavuşturuldu. Bu eksiler Yeşilhisar ilçemizde 2021 yılında geleceğe ışık tutacak önemli projelere imza atıldı.Karacabey, Mahmudiye, İdris, Fatih, Fevzioğlu, Kuzey, Kovalı, Kuşçu, Kale, Yavuz Selim, Derbentbaşı, Camikebir, Çadırkaya, Keşlik, Erdemli, Köşk, Yenişehir, Cumhuriyet, Yeşiloba, Gülbayır, Musahacılı, Başköy, Güzelöz, İçmece, Kayadibi, Ovaçiftlik ve Keler mahallelerinde 14 bin 117 metre içme suyu şebeke hattı imalatı ve 3 adet sondaj kuyusu için 4 milyon 377 bin 990 TL’lik yatırım yapıldı. Soğanlı, Ovaçiftlik, İdris, Yavuz Selim, Fatih, Fevzioğlu, Karacabey, Cumhuriyet, Yeşilova, Beyleryukarı, Çadırkaya, Mahmudiye, Camikebir, Musahacılı ve Kuşçu Mahalleleri 4 Milyon 7 Bin 528 TL değerinde 25.157 metre kanalizasyon şebeke hattına kavuştu. Ayrıca ilçemize 2 Adet İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi için de 3 milyon 103 bin 441 TL değerinde yatırım yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'dan her alanda olduğu gibi alt yapı ve inşaat çalışmalarında da desteklerini gördük diyen Başkan TAŞYAPAN ''Memduh Başkanımız'dan Allah razı olsun il çemiz adına hangi kararımız olursa olsun hiç bir zaman onları geri çevirmedi. Gereken zorlukları bire bir Kayse ri'den çevre ilçemizi ziyaret ederek inceledik. Kendi sine ilçemize yapmış olduğu çaba adına teşekkür ve şükranlarımı sunarım. dedi

YENİŞEHİR MAHALLEMİZDEKİ ASBESTLİ BORUNUN DEĞİŞİMİ TAMAMLANDI
 İlçemiz yenişehir mahallesinde kullanım ömrünü tamamlamış olan İçme şebeke hattının değişim çalışması KASKİ personelinin yoğun çalışması üzerine tamamlandı. Karacabey, Güney, Cumhuriyet, Fevzioğlu ve Kuzeymahal lelerimize aynı anda su sağlayan 450 metre uzunluğundaki asbestli borunun ÇTP boru değişimi yaklaşık 1 hafta içinde ele alındı.

BAŞKAN TAŞYAPAN'DAN TEŞEKKÜR
Yenişehir mahallemiz de ki asbestli borunun ömrünü tamamlaması üzerine sık sık arıza yaptığını gözlemledik. Kaski Genel Müdürümüz Doç. Dr. Özgür ÖZDEMİR ile Görüşmemiz üzerine mahallemizde ki boru değişimi tamamlandı. Belediye olarak temizliğini ve sıcak asfalt çalışmamızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Kaski Müdürümüze ve çalışan ekibimize şükranlarımı sunuyorum. Gerçekten kısa süre içerisinde işlerini tamamlayarak halkımızı mağdur etmediler. Bu süreçte su kesintisinde sabır gösteren ilçe halkımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.’’ ifadelerini kullandı
Diğer Projelerimiz
YEŞİLHİSAR MİLLET BAHÇESİ